Demonurga TOP tooted, mida võiksid proovima tulla ka sina!

Plaatimistööriistade tootjad investeerivad pidevalt tootearendusse, et plaatijad saaksid töötada kiiremini ja tõhusamalt, säästa aega ja hoida oma tervist ja heaolu. 

Viimastel aastatel on olnud märkimisväärset innovatsiooni näiteks lõikurite vallas. Turule on tulnud seadmeid, mis teevad ülitäpseid lõikeid. Ja on seadmeid, mis on eelkõige loodud ergonoomilisemaks, et vähendada randme- ja käepingeid. Mis ei tähenda muidugi, et need ei lõikaks täpselt. Plaatijad on ikkagi inimesed ja kindlasti on igaühe jaoks just üks või teine parem ja mugavam.

Soovid innovatsiooni oma silma ja käega kogeda?

Siis tule meie esinduspoodi, kus saad demonurgas erinevaid tooteid proovida ja võrrelda. 

Juba 2022 veebruarist asub meie pood Lasnamäel, Smuuli tee 42. Lisaks poele on seal ka meie kontor, ladu ning demo- ja koolitusnurk. 

Demonurga TOP tooted:

I

Servade lihvimiseks soovitame teha esimene lihv BIHUI #50 poleerketta alusega. Vahele liitmik. Ja siis järeltöötlus BIHUI #200 kettaga. Tulem on vau-efektiga nii silmale kui käele.

II

Tõstmise puhul tekitab kõige suuremat vaimustust BIHUI 8 näidikuga elektriline iminapp suureformaadiliste plaatide tõstmiseks ja paigalduseks. Nakkub ka väga kareda plaadiga!

III

Lõikeketastest võiks proovida erilise mustriga BIHUI teemantketast Tiffany Supreme. Fantastiliselt puhas lõige nii portselanist, keraamiliste kui teiste plaatide puhul!

IV

Faasimisrakistest ja -masinatest võiksid proovida erinevaid. Alusta näiteks BIHUI Jolly plaadiservade 45º töötluse seadmest.

V

SLAB-plaatide lõikuritest võiks oma käega ära testida MONTOLIT FL3 siinidel lõikuri.

Sellega lõikad kuni 340 cm pikkuseid plaate. Lisainfo: Kui hakkas meeldima, siis plaatide murdmiseks on nii ostes kui rentides lõikuri komplektis kaasas ka murdetangid. 

Proovi, osta või rendi!

Tooted on kõik olemas nii rendis kui poes.