Tellid e-poest või tuled ise poodi – vaata, kuidas saame su elu lihtsamaks teha

Plaadimeeste poe uus ruumikas ja mõnus asukoht on võimaldanud viia kõik teenused ühe katuse alla. Juhan Smuuli tee 42 aadressil Tallinnas asuvad meie esinduspood, rendiosakond, ladu, kontor, demo- ja koolitusala. Meilt saad kõik plaatimistöödeks vajaliku ühest kohast!

Vaata videost, kuidas Nurgakivi meie uues kodus külas käis.

Esinduspood

Meilt saab plaadiristid, kiilud, plaatide tasandussüsteemid, teemant augufreesid, teemant poleer- ja lõikekettad. Ühesõnaga kõik, mis plaatijale vajalik, et töö saaks tehtud. Meilt saab ka kõik professionaalile vajaliku tippkvaliteetseteks plaatimistöödeks.

Poe põhifookus on brändidel Bihui, Solid, TLS Undertag, Genesis, Progress, Sendi, Montolit, Collomix. Poes saab kõiki tööriistu kohapeal proovida ja enne ostuotsuse tegemist ka tööriistu rentida.

Regulaarsed töötoad

Oleme lahendustel põhinev ettevõte. Jagame ise ja kutsume ka igapäevaselt objektidel töötavaid meistreid oma töövõtteid näitama ja parimaid praktikaid jagama.

Demome innukalt poes küsijatele uusi tooteid ja tööriistu ning millist võitu ajas ja mugavuses on nendega võimalik saavutada.

Koolitusosakonnas toimuvad praktilised töötoad. Infot koolituste kohta jagame uudiskirja kaudu. Uudiskirjaga liitumiseks kirjuta palun: info@plaadimehed.ee

Ka sellest Nurgakivi külaskäigu teisest videost kuuled erinevatest võimalustest, kuidas saada uute tööriistade ja töövõtete kohta teadmisi ja oskusi.

E-pood

Kliendid on sageli meeldivalt vaimustuses meie e-poe tarneaja kiirusest. Meil on kõik tooted kohapeal laos olemas. Me ei pea üldjuhul midagi kaugemalt tellima. Me postitame ka tellimused enamasti juba mõne tunni jooksul peale tellimuse saamist.

Kui peale tellimist selgub, et toode ei sobi, võib meile vabalt helistada. Arutame ja vaatame üle – kas ketas ikka oli mõeldud sellele plaadile või milles võiks asi olla.

Kui näeme e-poe tellimusest, et on tellitud ühe tootja plaadiankrud ja teise tootja kiilud, mis omavahel ei ühti, siis helistame sulle ise üle, et täpsustada kas see oli tahtlik või mitte. Või siis paneme kohe ka teise tootja toote kaasa. Sest pärast saab mittesobiva toote tagastada, aga raisku läinud tööpäev on kallis!

Plaadimehed Rent – rentida saad nii kohapeal kui tellida kulleriga

Kõik suuremad tööriistad on meil rendis olemas. Saad proovida järele, kas tööriist sulle sobib. Ja otsustada, kas osta või rentida edasi või proovida midagi muud. Rentimine toimib sarnaselt nagu Plaadimeeste pood – saad tulla kohapeale või esitada tellimuse veebist ja paneme mõne tunni jooksul sulle rendiseadme pakiautomaati või kulleriga teele.

Rentima tulles on hea, kui plaadi näidis on kaasas, kuid saame aidata valida sobivaimad tööriistad ka plaadi kirjelduse põhjal.